Τον πρώτο του επίσημο αγώνα για τη σεζόν 2022-23 θα δώσει την Τετάρτη (21/9, 17:00) ο ΟΦΗ, καθώς θα αντιμετωπίσει στο “Ανδρέας Βαρίκας” τον Πανιώνιο για την 1η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Δυσκολότερο ξεκίνημα στη χρονιά δεν θα μπορούσε λοιπόν να περιμένει η κρητική ομάδα…

«Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στον όμιλο μας. Έχουμε νέα παιδιά, που διψάνε για μπάσκετ και δεν έχουν παίξει στην κατηγορία. Κάθε εκτός έδρας ματς είναι μία διαδικασία για εμάς. Είναι πολύ δυνατό τεστ, για να δούμε πού βρισκόμαστε και να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής», τόνισε ο Νίκος Μποχωρίδης, μιλώντας στη σελίδα του ΟΦΗ στο Facebook.

«Έχει δυναμώσει φέτος και ο 1ος και ο 2ος όμιλος, με την είσοδο και των ξένων, οπότε έχει ανέβει και το επίπεδο της Β’ Εθνικής. Ευελπιστούμε να ανταπεξέλθουμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται», συμπλήρωσε ο έμπειρος πόιντ γκαρντ, ο οποίος αναμένεται (και) φέτος να αποτελέσει ένα από τα κύρια επιθετικά όπλα στην ομάδα του Βασίλη Ράλλη.

Δείτε το σχετικό video που ανάρτησε ο ΟΦΗ: