“Βόμβα” στη Μύκονο λίγες μόλις μέρες μετά την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι ανόδου με τον ΑΟΝΣ Ο Μίλων στο ύστατο δευτερόλεπτο, με τον προπονητή του συλλόγου, τον Γιάννη Τζήμα, να βρίσκεται με το 1.5 πόδι εκτός Κυκλάδων! 

Ήδη η γενική αρχή του συλλόγου έχει εκκινήσει σειρά επαφών με αρκετούς υποψήφιους προπονητές προκειμένου να προλάβει να έχει νέα τεχνική ηγεσία στον δεύτερο γύρο του φετινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β Εθνικής αλλά και, φυσικά, στα Playoffs.

Η ήττα από τον Μίλωνα ήταν η θρυαλλίδα γιατί και η έως τώρα εικόνα της ομάδας δεν ικανοποιούσε σε συνάρτηση με το πολύ μεγάλο budget, με τη Μύκονο να έχει κερδίσει στο νήμα πολλά παιχνίδια της κόντρα σε μερικές από τις ομάδες του γκρουπ της που παλεύουν για την παραμονή στην τρίτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία…

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και το γεγονός πως έντονη δυσαρέσκεια φαίνεται πως υπάρχει και για τον Σταύρο Ελληνιάδη κυρίως για τη διαχείριση των ντέρμπι. Ας μην ξεχνάμε πως στο τέλος του αγώνα με τον Μίλωνα το προηγούμενο Σάββατο (14/1) αρνήθηκε να δώσει το χέρι του σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο των φιλοξενούμενων.