Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του παρθενικού του ταξιδιού στον κόσμο της Β Εθνικής έπειτα από την αήττητη άνοδο από τον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, ο ΑΟ Μυκόνου βρίσκεται στην Αθήνα για δύο πολύ δυνατά φιλικά τεστ, τα οποία και θα αναδείξουν το επίπεδο ετοιμότητας του συλλόγου πριν και τα πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς για το Κύπελλο Ελλάδας και το πρωτάθλημα. 

Συγκεκριμένα, οι Κυκλαδίτες αναμένεται να αντιμετωπίσουν σήμερα (15/9) τον ΑΣ Παπάγου στις 17:30 και αύριο (16/9) την ΦΕΑ Ν. Φιλαδέλφειας/Ν. Χαλκηδόνας στις 19:00.

Αυτά θα είναι γενικότερα τα υπ’ αριθμόν 4 και 5 φιλικά για την Μύκονο, η οποία μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει τους Εσπερο Λαμίας, Ερμή Σχηματαρίου και Εθνικό Πειραιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η εντατική προετοιμασία εν´οψει των πολυ δυσκολων επισημων αγωνων που ερχονται ταχέως την επομενη εβδομαδα(!) συνεχίζεται σε Αθηναικό εδαφος.

Εκεί που βρισκεται συσσωμη η ομαδα για να δωσει σημερα και αυριο 2 σπουδαιους φιλικους αγωνες με ομαδες ιστορικες που φετος αγωνιζονται στην Α2 Εθνικη κατηγορία.

Σημερα στην έδρα των «Στρατηγών» του ΑΣ Παπάγου και αυριο Παρασκευή με την ΦΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας / Ν. Χαλκηδόνας”.