Λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (1ος όμιλος) κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου, στις 8/10 και ώρα 17:00, εκτός έδρας, ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Ληξουρίου (ΝΕΟΛ) θα δώσει δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο (1/10) στις 21:00,η ομάδα του Θανάση Κασαπίδη θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στο κλειστό γήπεδο Ληξουρίου τον ΑΟ Γαλήνης (Γ’ Εθνική), που είναι και η τελική πρόβα για το πρωτάθλημα και την Κυριακή (2/10) στις 12:00 θα παίξει ξανά με την πατρινή ομάδα, αλλά αυτή τη φορά η αναμέτρηση θα έχει προπονητικό χαρακτήρα. Παράλληλα, στις 11:00 το εφηβικό τμήμα της ομάδας από την Κεφαλλονιά θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Πατρών για την 3η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος.

Ο ΝΕΟΛ αποτελείται από τους: Δημήτρη Λαμπρόπουλο, Παναγιώτη Ζαραιδώνη, Σόλωνα Αγγέλη, Χρήστο Μπρατσιάκο, Milan Surlic, Γεράσιμο Αντωνάτο, Βασίλη Ανδρακάκο, Χρήστο Συνοδίκο, Γιώργο Τσιμίδη, Δημήτριο Μαρούλη, Μιχάλη Κοντούδη, Γρηγόρη Τρυφωνόπουλο, Χαράλαμπο Λουκέρη, Ηλία Αντωνάτο, Ντανιέλ Χοντζάι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΕΟΛ:

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 21:00 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 12:00 η ομάδα θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας στο κλειστό γήπεδο Ληξουρίου με αντίπαλο την ΑΟ Γαλήνης (Γ εθνική) από την Πάτρα.
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 21:00 θα γίνει η πρόβα τζενεράλε για την ομάδα μας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα και τα αποκαλύπτηρια της στους φιλάθλους της.
Επίσης, το δεύτερο φιλικό της Κυριακής θα είναι κυρίως προπονητικού χαρακτήρα.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο το πρωί στις 11:00 το εφηβικό μας τμήμα αντιμετώπιζει εντός έδρας τον Απόλλωνα Πατρών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων.
Να είστε όλοι εκεί!