Η Νήαρ Ηστ συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ της ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου κι υπό αυτό το πρίσμα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φίλιππο Αούτερβααλ (2004, 1,88), ο οποίος πέρυσι ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας. Από εκεί κι έπειτα αποκτήθηκε ο Αλέξανδρος Ύμερι (2001, 2,09μ), που την περασμένη σεζόν ήταν μέλος του Κορωπίου και της Άμφισσας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Τέλος η τριπλέτα των ανακοινώσεων έκλεισε με την απόκτηση του Θοδωρή Τσαφάρα (2002, 1,96μ), ο οποίος προέρχεται από μία καλή σεζόν με τα χρώματα του Αγίου Νικολάου Παλλήνης στην Β’ ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Νήαρ Ηστ ανακοινώνει:
🏀Την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή Φίλιππο Αούτερβααλ (19, 1.88) για έναν ακόμα χρόνο. Ο Φίλιππος, παιδί των ακαδημιών του Συλλόγου μας, κατά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αντρική ομάδα και μάλιστα σε εθνική κατηγορία, αποδεικνύοντας έτσι ο νεαρός γκαρντ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις.
🏀Την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Αλέξανδρο Ύμερι (22, 2.09) ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική, στο Κορωπί και στον ΓΑΣ Άμφισσας. Ο νεαρός σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του στον Τρίτωνα, συνέχισε στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, στον Παπάδο Γέρας και τον Ηλυσιακό και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην γραμμή των ψηλών.
🏀Την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Θοδωρή Τσαφαρά (21, 1.96). Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης επιτυγχάνοντας την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ. Ο φέρελπις γκαρντ ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της ΚΑΠ και φέτος θα είναι η πρώτη του παρουσία στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.
Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και πολλές επιτυχίες τη χρονιά που έρχεται!