Πιστή στον ιστό της η σημαία της Νίκης Βόλου όλα αυτά τα χρόνια, ο Σάκης Κουτίνας, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα της Μαγνησίας να συνεχίσει μαζί της στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο μετά τη φετινή του τρομερή σεζόν όπου μέτρησε 328 πόντους στον 3ο όμιλο της λίγκας.

Ταυτόχρονα, η Νίκη κρατάει και τον 23χρονο Άρη Βερτζάγια των 83 πόντων φέτος για ακόμα μια χρονιά, την έκτη διαδοχική από το 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΟΥΤΙΝΑ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αρχηγό της ομάδας μας Σάκη Κουτίνα (36, 1.95, SG).

Ο Σάκης συνεχίζει για έβδομη σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ την περσινή αγωνιστική χρονιά, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Νίκης Βόλου μετρώντας 328 πόντους με 22 τρίποντα σε 19 αγώνες.

Η καλύτερη του επίδοση επιθετικά ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου μέτρησε 32 πόντους με 3 τρίποντα.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΕΡΤΖΑΓΙΑ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Άρη Βερτζάγια (23, 1.84, PG-SG).

Ο Άρης συνεχίζει για 6η σεζόν μαζί μας, όντας πλέον ένας από τους “παλιούς” του ρόστερ, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Την περασμένη σεζόν άφησε για μια ακόμη φορά το στίγμα του στην ομάδα με την ενέργεια και το πάθος που τον χαρακτηρίζει, ενώ μέτρησε 89 πόντους με 5 τρίποντα σε 19 αγώνες.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!