Η μπασκετική Νίκη Βόλου, η οποία φέτος θα αγωνίζεται στον τρίτο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με το Χρήστο Σούλη. Ο 17χρονος Βολιώτης αθλητής αποτελεί την πέμπτη κίνηση της ομάδας να ανανεώσει παίκτες από την περσινή σεζόν, ύστερα από τους Παναγιώτη Σπανόπουλο, Γεράσιμο Δελετζέ, Παναγιώτη Ζησόπουλο, Άρη Βερτζάγια και Σάκη Κουτίνα.

Η Νίκη Βόλου έχει αποκτήσει τους Βασίλη Βρέττα, Παναγιώτη Σπηλιόπουλο, Δήμο Κουτσομπόρη, Δημήτρη, Τσεσμετζίδη, Νίκο Παπαδόπουλο, Θανάση Σιπητάνο και Αποστόλη Κωστούλα.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της θα ξεκινήσουν στις 21/9 κόντρα στον ΑΣ Βίκο Ιωαννίνων εντός έδρας για την πρώτη αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και στις 8/10 είναι ο πρώτος αγώνας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής εναντίον του Πρωτέα ΦΟ Γρεβενών.

 

Αναλυτική η ανακοίνωση:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΟΥΛΗ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον Βολιώτη αθλητή Χρήστο Σούλη (17, 1,91, PG).

O Χρήστος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα πρωταθλήματος της ανδρικής μας ομάδας απέναντι στον Αίολο Τρικάλων. Πλέον είναι στο στάδιο της αποθεραπείας του κι απο τα μέσα της σεζόν κι έπειτα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.
Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, είναι ένα από τα σημαντικότερα projects της ομάδας μας και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βολιώτικου μπάσκετ.
Την περασμένη χρονιά, πέρα από τις συμμετοχές του με το ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην ομάδα του Εφηβικού τμήματος και της Κ-21 της Νίκης Βόλου που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Μαγνησίας και Θεσσαλίας αντίστοιχα.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”