Ο ΑΓΣΙ ανακοίνωσε την μεταγραφή  4 παικτών καθώς και τον προπονητή της ομάδας. για τον  3ο όμιλο της Β’ Εθνικής τη σεζόν 2022-23.

Πρώτος παίκτης χρονικά που ανακοινώθηκε ήταν ο Τρικαλινός guard Βασίλης Κολότσιος ( 23 χρονών, 1.86) Πέρυσι αγωνιζόταν στον Βίκο Σπάρτακο Ιωαννίνων ενώ έχει ξαναπεράσει από τον ΑΓΣΙ την περίοδο 2020-2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Τρικαλινού γκαρντ, Βασίλη Κολότσιου. Ο Βασίλης ήταν ξένος μέλος της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αίολο Τρικάλων, Ευκαρπία, Ίκαρους Τρικάλων και Σπάρτακο Ιωαννίνων.
Βασίλη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!
Ο επόμενος παίκτης που ανακοινώθηκε ήταν ο Χαλκιδαίος guard Αλέξανδρος Στεφάνου ( 27 χρονών, 1.91) Πέρυσι πρόλαβε να αγωνιστεί στον Έσπερο Λαμίας και στα μέσα της χρονιάς πήρε μεταγραφή για τον Τελεθριακό .
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Χαλκιδαίου γκαρντ, Αλέξανδρου Στεφάνου. Ο Αλέξανδρος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ΑΓΕΧ, Ολυμπιακό (εφηβικό), Μαρούσι, Μελίσσια , Κάδμο, Έσπερο Λαμίας και Τελεθριακό.
Αλέξανδρε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!
Επόμενος παίκτης που ανακοινώθηκε ήταν ο εκ  του Μεσολογγίου γκαρντ Γιάννη Τριπολίδη ( 22 χρονών, 1.83) Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει προέλθει από τις ακαδημίες του Χαρίλαου Τρικούπη και εντάχθηκε στο ανδρικό τμήμα στην Α1 και Α2 κατηγορία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του εκ Μεσολογγίου γκαρντ Γιάννη Τριπολίδη. Ο Γιάννης ,προερχόμενος από τις ακαδημίες του Χαρίλαου Τρικούπη, εντάχθηκε στο ανδρικό τμήμα στην Α1 και Α2 κατηγορία. Λόγω σπουδών μετακόμισε στην Πάτρα , όπου αγωνίστηκε με τις ομάδες του Απόλλωνα και της ΕΑΠ.
Γιάννη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!
Τελευταίος χρονικά παίκτης που ανακοινώθηκε ήταν  η απόκτηση του Θεσσαλονικιού point-guard  Δημήτρη Ζαφειρούδη (24 χρονών 1.83) Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει εμπειρία εθνικών κατηγοριών καθώς έχει αγωνιστεί σε 5 ομάδες εθνικών κατηγοριών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Θεσσαλονικιού ποιντ-γκαρντ Δημήτρη Ζαφειρούδη. Ο Δημήτρης αγωνίστηκε στο παρελθόν στις ομάδες Ανατόλια (Β Εθνική), ΧΑΝΘ ( Β` Εθνική), Φανάρια Νάξου (Γ` Εθνική), IBC ( B` Εθνική), Ευκαρπία ( Β` Εθνική ) και Πολύγυρο.
Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!
Προπονητής όλων αυτών των παικτών αναμένεται να είναι ο Παναγιώτης Ασπρούδης.  Πρόκειται για έναν προπονητή που  έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο (Α1 κατηγορία), καθώς επίσης βοηθός και πρώτος προπονητής στην ομάδα του ΑΟ Αγρινίου (Α2 κατηγορία).

Πριν την απόκτηση του Παναγιώτη Ασπρούδη ο ΑΓΣΙ τα είχε βρει  σε όλα με τον Σέρβο Marko Milovic για να αναλάβει χρέη προπονητή στη νέα αγωνιστική περίοδο στον κόσμο του Βορρά της Β’ Εθνικής.

Ωστόσο, ο ΣΕΠΚ απέστειλε ειδική επιστολή στη γενική αρχή της ομάδας από τα Ιωάννινα, όπου εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζει ως «άκυρη» την εν λόγω… μεταγραφή, καθότι -σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αλλοδαποί τεχνικοί επιτρέπονται μονάχα σε συλλόγους της Basket League

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξή συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Ασπρούδη. Ο Αρτινός προπονητής έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο (Α1 κατηγορία), καθώς επίσης βοηθός και πρώτος προπονητής στην ομάδα του ΑΟ Αγρινίου (Α2 κατηγορία).
Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!