Καλύτερο δεν θα μπορούσε να ήταν το ντεμπούτο του κοινοτικού παίκτη του ΝΕΟΛ, του Ντιμίτρι Ραΐτσεβιτς, με τη νέα του ομάδα.

Ο Σέρβος point guard ήταν εξαιρετικός στο χθεσινό (16/9) ματς στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Έσπερο Καλλιθέας και κάνοντας εν ολίγοις τα πάντα στο παρκέ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να φτάσουν οι νησιώτες σε μια εύκολη όσο και σημαντική νίκη – πρόκριση στην 2η αγωνιστική της Α Φάσης του θεσμού, εκεί όπου θα συναντήσει την ΑΕ Νέας Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα, ο ύψους 1.87 γκαρντ γέμισε τη στατιστική του κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο και τελείωσε την εν λόγω αναμέτρηση γράφοντας 22 πόντους με σχεδόν άψογη ευστοχία (4-4 δίποντα, 2-3 τρίποντα, 8-11 βολές), 5 ριμπάουντ (όλα αμυντικά), 3 ασίστ για τρία λάθη, ένα κλέψιμο αλλά και 9 κερδισμένα φάουλ από τον αντίπαλο.

Μάλιστα, η φοβερή του εμφάνιση μπορεί να συνοψίζεται άρτια από το ηχηρό 24 που κατέγραψε στον πίνακα αξιολόγησης, επίδοση που ήταν, με χαρακτηριστική διαφορά μάλιστα, η καλύτερη από πλευράς ΝΕΟΛ αλλά και γενικότερα στον αγώνα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το 24 που έγραψε στον πίνακα αξιολόγησης είναι η 3η καλύτερη επίδοση διαχρονικά στην καριέρα του, ενώ οι 22 πόντοι που πέτυχε επίσης είναι η 3η καλύτερη στη μέχρι πρότινος πορεία του στα παρκέ των Βαλκανίων.

Θυμίζουμε πως ο Ραΐτσεβιτς έφτασε φέτος στη χώρα μας και το Ληξούρι έπειτα από μια μάρκα πορεία σε Σερβία και Βοσνία από το 2010 και σε ομάδες όπως οι Mladost Mrkonjic Grad, Tami’s και Napredak JKP μεταξύ άλλων.