Η «αναγέννηση» του Πανιωνίου φαίνεται ότι έχει ευρεία απήχηση με δεδομένο ότι ο κόσμος της ομάδας αρχίζει σταδιακά να επιστρέφει στο γήπεδο, να στηρίζει την προσπάθεια και να παίζει το ρόλο του «έκτου παίκτη» ώστε οι «κυανέρυθροι» να πετύχουν το στόχο τους.

Πλέον ο κόσμος ασχολείται πολύ με την ομάδα μπάσκετ η οποία μετά από χρόνια δύσκολα, όταν κι έγινε αντικείμενο ποικίλων και διόλου κολακευτικών σχολίων, μπαίνει στην κανονικότητα. Η επανεκκίνηση είναι γεγονός, με σημαιοφόρο τη διοικητική υγεία και δύναμη τη δεδομένη αφοσίωση του κόσμου που βάζει στην άκρη την απογοήτευση των προηγούμενων ετών κι επιστρέφει στο γήπεδο.

Η σχέση του Πανιωνίου με τον κόσμο του ανέκαθεν ήταν ιδιαίτερη, άλλωστε μιλάμε για μια ομάδα που το «συναίσθημα» παίζει πρωταρχικό ρόλο. Φαίνεται πως βρέθηκε η «χρυσή τομή» και ο Πανιώνιος επιστρέφει στην ηρεμία, στην κανονικότητα και κυρίως στο όραμα.

Η ανταπόκριση των φίλων της ομάδας εκφράζεται με το ζωηρό ενδιαφέρον για απόκτηση καρτών διαρκείας και με στόχο να γεμίσει το «Ανδρέας Βαρίκας» μόνο με κατόχους διαρκείας. Και δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό με δεδομένη τη ζήτηση αλλά και τον περιορισμό στη χωρητικότητα, κάτι που προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της ομάδας.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας γίνεται από τη γραμματεία μπάσκετ του κλειστού «Ανδρέας Βαρίκας»

 

Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

  1. VIP: 500 ευρώ
  2. GOLD: 200 ευρώ
  3. SILVER: 80 ευρώ

 

Οι ώρες διάθεσης είναι οι ακόλουθες:

  1. Δευτέρα ως Παρασκευή: 17:30-21:30
  2. Σάββατο και Κυριακή: 10:00-13:30