Σε μια τρομερή κίνηση προχώρησε η γενική αρχή του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία έκανε γνωστή και με τη βούλα τη δημιουργία μιας νέας μπασκετικής Ακαδημίας στα σπλάχνα της σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Μαγνησίας, προκειμένου αυτά τα παιδιά να βρουν ένα καταφύγιο στον αθλητισμό υπό τις οδηγίες έμπειρων ανθρώπων και προπονητών -σε μια πρωτοβουλία που φυσικά χαιρετίζουν άπαντες. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Basketball Academy στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του με κοινωνικό χαρακτήρα και προσανατολισμό, ανακοινώνει την συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα δημιουργούμε τμήμα Basketball που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά του Συλλόγου, να προπονηθούν με έμπειρους προπονητές ειδικής αγωγής. Η χαρά των παιδιών που θα συμμετέχουν είναι ο σκοπός αυτού του εγχειρήματος. Θα δημιουργήσουμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια οικογένεια που θα ζήσει δυνατές στιγμές μέσα από το αγαπημένο μας άθλημα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας των ερυθρολεύκων, αλλά και υπεύθυνος των ακαδημιών του Συλλόγου, Νίκος Μπουντούρης, σε σχόλιό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει σχετικά:

«Από τις πιο σημαντικές συνεργασίες που έχω κάνει στην διαδρομή μου στο μπάσκετ. Ολυμπιακός Βόλου σημαίνει προσφορά».

Πληροφορίες: Α. Σ. Ολυμπιακός Βόλου 693298400

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Μαγνησίας.

Το ΔΣ”.