Η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου καλύφθηκε ουσιαστικά εκ των έσω. Ο Νίκος Μπουντούρης πήρε το χρίσμα του προπονητή των “ερυθρόλευκων” μία ημέρα μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη από την τεχνική ηγεσία.

Ο Μπουντούρης έχει παράλληλα και ρόλο προπονητή στις ακαδημίες στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου θα έχει πλέον την ευκαιρία να κοουτσάρει και τους δύο γιους του, τον Κώστα και τον Σίμο, οι οποίοι αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι από τα Βριλήσσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων του ανακοινώνει ότι έκανε πρόταση στον Νίκο Μπουντούρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντρικού τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου.

Πιστεύουμε ότι το όνομα του Νίκου Μπουντούρη, η εμπειρία, η μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία του στο χώρο όπως και η ιδιαίτερη σχέση του με τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελούν εγγύηση για την δημιουργία ενός τμήματος πρότυπο για όλους.

Με την στήριξη του ΔΣ στο πρόσωπο του Νίκου Μπουντούρη, την καθοδήγηση του και την βοήθεια των άξιων συνεργατών του είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει την λειτουργία της σε επίπεδο αντάξιο του ονόματος του Ολυμπιακού Βόλου.».

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός Βόλου είχε βγάλει και την εξής ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη:

«Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί τον προπονητή του τμήματος ανδρικής Καλαθοσφαίρισης, κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, για τη μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη και διάθεσή του να συμμετάσχει στη δημιουργία και καθοδήγηση της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχίες στην προπονητική του σταδιοδρομία».