H νέα επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕK (www.aek.gr), made in ORIGINAL 21, βρίσκεται πλέον στον αέρα. Δίχως αμφιβολία πρόκειται για την πιο καλαίσθητη δουλειά, που έγινε ποτέ και αξίζουν συγχαρητηρίων οι εμπνευστές και δημιουργοί της. Ζητούμενο είναι βέβαια ν’ αποδειχθεί στο μέλλον λειτουργική και ενημερωτική.

Για την ΑΕΚ ζητούμενο είναι βέβαια και οι ευχάριστες ειδήσεις σε όλα τα σπορ. Σε ό,τι αφορά δε στο μπάσκετ, έσχατη είδηση αποτελεί η προαναγγελία για τα επόμενα δύο τεστ της “Ένωσης” με Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (αύριο) και με Νήαρ Ηστ (την Κυριακή).

Το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ: “Μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, σειρά παίρνουν ακόμη δύο ματς για την ΑΕΚ. Την Πέμπτη (13/09) η Βασίλισσα δίνει νέο αγώνα προετοιμασίας κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, αυτή την φορά στο κλειστό της Ζωφριάς. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 4:30 μ.μ.

Επίσης, την Κυριακή η Ένωση θα πάει στην Καισαριανή για να παίξει με την Νήαρ Ηστ την οποία και έχουμε αντίπαλο φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Και αυτός ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 4:30 μ.μ.”