Το Παλαιό Φάληρο μπαίνει στην τελική ευθεία για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και δυσκολότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να έχει στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου, καθώς στις 8 Οκτωβρίου (17:00) υποδέχεται τον πανίσχυρο Πανιώνιο στο “Σοφία Μπεφόν”. Ένα ματς που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, από τη στιγμή που θα βρίσκεται εκεί και ο Φάνης Χριστοδούλου.

Η διοίκηση του ΑΟΠΦ ανακοίνωσε σήμερα (30/9) ότι εκείνο το απόγευμα σκοπεύει να τιμήσει τον μεγάλο “μπέμπη” του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος είναι πλέον Γενικός Αρχηγός του Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠΦ:

«Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής δεν γίνεται να λείπει ΚΑΝΕΙΣ από το «Σοφία Μπεφόν»! Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου (17:00) ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής υποδέχεται το ιστορικό σωματείο του Πανιωνίου ΓΣΣ σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα του μπασκετικού κόσμου. Ο αγώνας, όμως, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς θα συνδυαστεί με την επανεμφάνιση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ, Φάνη Χριστοδούλου, ο οποίος επέστρεψε στα δρώμενα του ελληνικού μπάσκετ αναλαμβάνοντας τη θέση του Γενικού Αρχηγού στον Πανιώνιο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου δεν γινόταν να μείνει άπραγος μπροστά σε μία τέτοια ιστορική στιγμή κι έτσι η διοίκηση του συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα.

Ο Α.Ο.Π.Φ. καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να γεμίσουν το «Σοφία Μπεφόν», να απολαύσουν τον αγώνα και να δώσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του ελληνικού μπάσκετ».