Ο Πανελλήνιος προχώρησε κατά πάσα πιθανότητα στην τελευταία του μεταγραφική προσθήκη για την φετινή offseason, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μιχάλη Χρήστου (2001, 2,05μ). Ο νεαρός άσος θα δώσει περαιτέρω βάθος στις θέσεις των ψηλών, ενώ την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με την φανέλα του Κορωπίου στην Γ΄Εθνική. Τέλος με αυτήν του την κίνηση οι “Ολυμπιονίκες” έδειξαν την διάθεσή του να δώσουν βήμα στα νέα παιδιά, καθώς ο ηλικιακός μέσος όρος της ομάδας τους κυμαίνεται στα 25,6 έτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το τμήμα μπάσκετ του Πανελληνίου ΓΣ. ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Μιχάλη Χρήστο (22χρ.2.05) ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Ο Χρήστος αγωνίζονταν την φετινή χρονιά στην Β Εθνική με την ομάδα του ΓΣ.Κορωπίου.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο των Ολυμπιονικών.
Εκτός απροόπτου η ομάδα συμπληρώνει το ρόστερ της για την National Legue 1. Οι άνθρωποι του τμήματος έμειναν πιστοί στην αλλαγή φιλοσοφίας που πρέπει να έχει ο σύλλογος αγωνιζόμενος στις Εθνικές κατηγορίες. Να δίνει στα νέα παιδιά την ευκαιρία να αγωνίζονται και να είναι οι πρωταγωνιστές .Το ρόστερ έχει Μ.Ο ηλικίας τα 25,6 έτη και Μ.Ο. ύψος τα 1,96 εκατ
Καλή επιτυχία με υγεία σε όλους του συλλόγους .