Μετά από πάρα πολλά χρόνια σταθερής παρουσίας στις ακαδημίες του συλλόγου, ο Νίκος Κοψιάς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Πανιώνιο, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να τον αποχαιρετάει όπως αξίζει στο έργο που αφήνει πίσω του.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Είναι δύσκολο για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να συντάξει μια τυπική ευχαριστήρια επιστολή για την αποχώρηση του Διευθυντή Ακαδημιών ΝΙΚΟΥ ΚΟΨΙΑ.

Ο κύριος Κοψιάς , από τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών , οδήγησε την Ακαδημία μας πάλι ψηλά , και με τις ιδέες του και την ταυτότητά του υλοποίησε σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα 3 ετών για την αναδημιουργία της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Ο Νίκος είναι αυτό που λέμε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ήταν εκεί σε δύσκολες καταστάσεις, πιστός στρατιώτης του συλλόγου και φυσικά βοήθησε στα μέγιστα στην συγκρότηση της Αντρικής ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τις πολύ δύσκολες περιόδους 2019-2022, όταν δηλαδή είμασταν λίγοι…..

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανιωνίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την αφοσίωση και την προσφορά του στο σύλλογο. Δυστυχώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του δίνουν τον χρόνο που θέλει για να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με την Ακαδημία Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Δεν τον “αποχαιρετούμε”, διότι οι άρρηκτοι δεσμοί που υπάρχουν μεταξύ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του Νίκου Κοψιά, μας κάνουν βέβαιους ότι θα είναι δίπλα μας όταν τον χρειαστούμε .