Σε μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης των σχέσεών του με το φίλαθλο κοινό του προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (27/9) ο Πανιώνιος, με τον Ιστορικό σε συνεργασία με την COSMORAMA, μια από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας στον τομέα της οργάνωσης ταξιδιών και εκδρομών κάθε κάλλους, προσφέρει από Voucher αξίας 50 ευρώ σε κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει και επίσημη η αρμάδα από τη Νέα Σμύρνη, οι γονείς κάθε παιδιού μέλους των ακαδημιών του συλλόγου δικαιούνται έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου διαρκείας -με τον Πανιώνιο να θέλει κοντά τον κόσμο του και να το δείχνει με κάθε τρόπο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ COSMORAMA ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει μια μεγάλη προσφορά της χορηγού εταιρείας COSMORAMA προς τους φίλους της Ομάδας που είναι ήδη κάτοχοι ή θα προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023.

Συγκεκριμένα η εταιρεία COSMORAMA προσφέρει voucher 50 ευρώ σε κάθε κάτοχο διαρκείας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ ως «ευχαριστώ» για την αφοσίωση και την αγάπη του στην ομάδα.

Για το COSMORAMA το Ταξίδι είναι η τέχνη της μετουσίωσης του Ονείρου σε πραγματικότητα. Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ η παρουσία στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» είναι το ισχυρότερο μήνυμα της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Παράλληλα, οι γονείς κάθε αθλητή των Ακαδημιών Μπάσκετ θα έχουν έκπτωση της τάξης του 20% στις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2022-2023. Επίσης η ίδια έκπτωση ισχύει για οποιοδήποτε φίλο της ομάδας έχει προμηθευτεί κάρτα διαρκείας σε άλλο άθλημα του Συλλόγου.

Και αυτή η έκπληξη είναι μόνο η Αρχή!

*Η προσφορά αφορά σε οργανωμένη εκδρομή και όχι μεμονωμένα αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια. 

Το voucher θα έχει ετήσια διάρκεια από την ημέρα αγοράς των εισιτηρίων.

 

Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

VIP: 500 ευρώ

GOLD: 200 ευρώ

SILVER: 80 ευρώ

 

Οι ώρες διάθεσης (από τη Γραμματεία Μπάσκετ του Κ.Γ. «Ανδρέας Βαρίκας») είναι οι ακόλουθες: 

Δευτέρα ως Παρασκευή: 17:30-21:30- Σάββατο και Κυριακή: 10:00-13:30″.