Ο Πανιώνιος άρχισε τη δουλειά το απόγευμα στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας. Ο “ιστορικός” είχε σήμερα (22/8) την πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2022-23, έχοντας φυσικά ως μοναδικό στόχο την επάνοδο στην Α2. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει να έχει και τις δύο απαραίτητες προϋποθέσεις, που ανέφερε και ο Φάνης Χριστοδούλου, στη σχετική ομιλία του: υγεία και δουλειά.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας είπε ότι «με την προσπάθεια που θα καταβάλουν η ομάδα θα πετύχει την στόχο της, χωρίς να υπάρχει άγχος ή πίεση. Υγεία και δουλειά».

Στην “πρώτη” των “κυανέρυθρων” ήταν παρών και οι δύο πρόεδροι του τμήματος μπάσκετ. Ο μεν Παναγιώτης Ηλιάδης ζήτησε από τους παίκτες να δουλέψουν «σκληρά, ώστε ο Πανιώνιος να φτάσει εκεί που του αρμόζει», ο δε Θοδωρής Μικρόπουλος υπογράμμισε πως «με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν».

Ο general manager Χρήστος Μαγγίνας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «όλοι θα είναι κοντά στην ομάδα ώστε το οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί θα λυθεί άμεσα», ενώ ο προπονητής Περικλής Ταυρόπουλος είπε από τη μεριά του ότι πιστεύει «πολύ στους παίκτες και στην επίτευξη του στόχου αλλά τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια».