Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Αίολου Αγυιάς έχει ξεκινήσει, με την πρώτη προπόνηση της ομάδας να είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα στο «Three Action» (το κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας που αποτελεί και φέτος την έδρα της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου θα ανοίξει στις 25/8).

«Είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις έχοντας αισιοδοξία και ενθουσιασμό ενόψει της παρθενικής μας συμμετοχής στη Β΄ Εθνική», δήλωσε ο Ανδρ. Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Θα συμμετάσχουμε στο κατά γενική ομολογία πιο δύσκολο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής των τελευταίων ετών, με ομάδες ενισχυμένες με έμπειρους παίκτες και με ρόστερ Α2 Εθνικής. Θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας και στη Β΄ Εθνική. Είμαστε πρωτάρηδες στην κατηγορία, οπότε η παραμονή είναι μονόδρομος».

Στο μεταξύ έγινε γνωστό και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του Αίολου Αγυιάς, το οποίο έχει αναλυτικά ως εξής:

  1. 30 ή 31/8: Με Γαλήνη στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας
  2. 3/9: Με Α.Ο. Αγρινίου στην Πάτρα
  3. 4/9: Με ΑΕ Γλαύκου-Εσπερου ΑΟΠΑ στην «Αποθήκη»
  4. 7/9: Με Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι
  5. 10/9: Με Χαρίλαο Τρικούπη στην Πάτρα

Και αναλόγως με την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας (στο ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης θα μπουν και οι ομάδες της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής) θα καθοριστεί το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών αγώνων του Αίολου Αγυιάς μέχρι το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου.

Πηγή: pelop.gr