Τον τέταρτο τη τάξει σκόρερ του στο φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής, τον Βασίλη Νιφόρα των 213 πόντων συνολικά στην κανονική διάρκεια του 1ου ομίλου της λίγκας, κρατάει και για του χρόνου ο Αίολος Αγυιάς.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Νιφόρα, ο οποίος θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα μας.

Ο 32χρονος ολ αράουντ φόργουορντ προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά, στη διάρκεια της οποίας βοήθησε τα μέγιστα τον Αίολο Αγυιάς να πετύχει τόσο την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ, όσο και την είσοδό του στα πλέι-οφ της κατηγορίας.

Ο Β. Νιφόρας έχει ύψος 2.03μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τον  Εσπερο ΑΟΠΑ, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα, τον ΚΑΟΚ και τον ΝΕΟ Ληξουρίου, έχοντας φάει με το κουτάλι τις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ, από τη Basket League μέχρι και τη Γ΄ Εθνική».

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και φέτος στην ομάδα του Αίολου Αγυιάς», δήλωσε ο έμπειρος ολ αράουντ φόργουορντ και πρόσθεσε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι στη Β΄ Εθνική και να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

Δεν χρειάζεται φυσικά να μιλήσω για το οικογενειακό κλίμα στις τάξεις του Αίολου Αγυιάς, για την εξαιρετική οργάνωση του συλλόγου και για την πολύ καλή δουλειά στις υποδομές. Καλούμε, λοιπόν, τους φίλους της ομάδας να μας στηρίξουν και τη νέα χρονιά.

Εμείς θα δώσουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».