Χθες το Basketblog.gr σας είχε ενημερώσει ότι η παραίτηση του Νάσου Χούμπαυλη δεν έγινε δεκτή από την διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς. Αυτό που αποφασίστηκε ήταν να γίνουν εκ νέου συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και στον προπονητή.

Σήμερα λοιπόν είχαμε λευκό καπνό ανάμεσα στις 2 πλευρές και αυτό που αποφασίστηκε είναι η συνέχιση της συνεργασίας τους κα η επέκτασή της για 2 ακόμα χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: 

Τα μέλη της επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού συναντήθηκαν σήμερα (05/12) με τον Νάσο Χούμπαυλη. Οι δύο πλευρές είχαν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης κια αποφάσισαν από κοινού τη συνέχιση της συνεργασίας τους και την επέκταση της για δύο ακόμη χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
Η επιτροπή στηρίζει απόλυτα τον κόουτς Νάσο Χούμπαυλη, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλους τους τομείς. Ο έμπειρος τεχνικός, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, θα έχει τον πλήρη έλεγχο στη διαχείριση του ροστερ της ομάδας με τη διοίκηση του Εθνικού να είναι στο πλευρό του και να στηρίζει τις αποφάσεις του.