Την παραμονή του Απόστολου Ιωάννου στην ΧΑΝΘ ανακοίνωσε με επίσημο τρόπο η ομάδα, με συνέπεια να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο βάθος στην γραμμή των ψηλών. Ο φέρελπις PF/C (2004, 2,06) έχει σημαντικές διακρίσεις με το εφηβικό του οργανισμού της Θεσσαλονίκης στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ, ενώ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο απαιτητικό πρωτάθλημα την Β’ Εθνικής, την στιγμή που την φετινή σεζόν είναι πιθανό να έχει ακόμη πιο αυξημένο ρόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ “ΠΥΡΓΟΣ” ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΧΑΝΘ
🏀 Δυναμώνει ακόμη περισσότερο την γραμμή των ψηλών της η ΧΑΝΘ με την ανακοίνωση της παραμονής του νεαρού Απόστολου Ιωάννου (γενν. 2004, ύψος 2.06 μ., θέσεις PF και C).
🏀 Ο Απόστολος ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 12 χρόνων στον Αίολο Τρικάλων, όπου αγωνίστηκε στα μικρά του τμήματα μίνι, προπαιδικό και παιδικό.
🏀 Το 2020 ήρθε στη ΧΑΝΘ και αγωνίστηκε για δυό χρόνια στο εφηβικό της τμήμα, ενώ πήρε και σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο ανδρικό στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Τις χρονιές 2021 και 2022 με το εφηβικό της ΧΑΝΘ κατέλαβε την δεύτερη θέση και την τέταρτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.
🏀 Συμμετείχε στις μεικτές ομάδες της ΕΣΚΑΘ.
🏀 Κλήθηκε στο κλιμάκιο της προεθνικής εφήβων της Βόρειας Ελλάδας και πρόσφατα συμμετείχε σε camp επιλέκτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
🏀 Απόστολε η ΧΑΝΘ πιστεύει στις μεγάλες μπασκετικές σου δυνατότητες και θα σου δώσει όλα τα εφόδια που θα χρειαστείς για να ανέβεις ακόμη ψηλότερα.
🏀 Σου ευχόμαστε υγεία, επιμονή, υπομονή και ενθουσιασμό για μια γεμάτη επιτυχίες χρονιά με τη ΧΑΝΘ.
ΧΑΝΘ 🏀 Τρόπος ζωής, για μια ζωή.