Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με προσωπική του ανάρτηση στα social media, o Σωκράτης Ψαρόπουλος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και εν έτει 2023 με τα χρώματα του Αιγάλεω στη Β Εθνική, με τον έμπειρο άσο να κάνει με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά επίσημο το διαζύγιό του με το Σίτι. 

Ο έμπειρος αθλητής ήταν κατά τη φετινή σεζόν στον 2ο όμιλο της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Αιγάλεω μετρώντας 87 πόντους όντας την ίδια στιγμή ο δεύτερος τη τάξει σκόρερ της ομάδας του πίσω μόνο από τον Κόκκαλη.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Από την νέα χρονιά δυστυχώς δεν αγωνίζομαι με την φανέλα του Αιγάλεω!!

Οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα είναι εκτός μπάσκετ!!θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιαννούλης Καλλίλας και τον Ιωσηφ κωστοπουλος γιατι κατάλαβαν αμέσως το πρόβλημα μου και με βοήθησαν σε αυτό!!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους coaches και τους συμπαίχτες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε φέτος..και τέλος τον κόσμο του Αιγάλεω για την υποστήριξη που μας έδειξε μέχρι τώρα και πως είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει!καλή συνέχεια και εύχομαι μόνο νίκες!!”.