Μετά το αρκετά του αναποτελεσματικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β Εθνικής, ο ΑΟ Πεύκης πήρε την απόφαση να τελειώσει την κοινή του συνεργασία με τον Γιάννη Κτιστάκη, τον άνθρωπο των επιτυχιών και των ανόδων στο εν λόγω επίπεδο, μετά από αρκετά χρόνο ταυτόσημης πορείας.

Πλέον, η ομάδα των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά της φετινής του φουρνιάς στον Γιάννη Παύλο -ο οποίος είχε αποδεσμευτεί δίχως ιδιαίτερη αφορμή πριν από μερικές εβδομάδες από τον πάγκο του Ικάρου Καλλιθέας, με τον έμπειρο κόουτς να αναμένεται να αναβάβει άμεσα την πολύ δύσκολη αποστολή του να κρατήσει την Πεύκη στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Μάλιστα, στο πλευρό του Παύλου δεν θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του κόουτς Κτιστάκη, ο Τόλης Γράβαλος, ο οποίος αποχαιρέτησε τον σύλλογο με ένα μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Στο πλευρό του Παύλου θα είναι στο εξής ο κόουτς Αλεξιάδης -με το εν λόγω δίδυμο μάλιστα να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα το βράδυ της Τετάρτης (21/12) και την αναμέτρηση κόντρα στον πολύ ισχυρό φέτος ΑΟ Παλαιού Φαλήρου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τον τελευταίο σχεδόν 1,5 χρόνο ,είχα τη τιμή να βρίσκομαι στο πλευρό του κόουτς Κτιστάκη στον Α.Ο Πεύκης.

Με τη σειρά μου θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από το σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόουτς Κτιστάκη για τη συνεργασία μας και τη πολύτιμη βοήθεια του όλο αυτό το διάστημα.

Καλή επιτυχία στον Α.Ο. Πεύκης στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση

Τόλης Γράβαλος».