Έκανε τη δουλειά του ο Μακεδονικός και τώρα… διασταυρώσεις! Ο Μακεδονικός στον τελευταίο χρονικά αγώνα της ημέρας λύγισε για 3η φορά φέτος τους Μαχητές Πεύκων με 69-50 και κάνοντας το απαραίτητο 3/3 κόντρα στον εν λόγω αντίπαλό του καθάρισε από νωρίς τη μάχη της πρόκρισης στην δεύτερη και τελική φάση των Playoffs ανόδου από τη Β Εθνική στην Elite League.

Εκεί, θα περιμένει με πλεονέκτημα έδρας αλλά το πρώτο ματς στη Λαμία τον Έσπερο από τον 3ο όμιλο της Β Εθνικής με στόχο να φτάσει πρώτα αυτός στις δύο νίκες προκειμένου να είναι εκείνος που θα προβιβαστεί στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία.

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Δημήτρης Γεροφώτης μετά τη νίκη-πρόκριση του Μακεδονικού στα μπαράζ ανόδου στην Α2, με σκορ 69-50 απέναντι στους Μαχητές Πεύκων.

Σε εσάς, δεν υπάρχει “εγώ”. Υπάρχει μόνο “εμείς”»
💚Τα πρώτα λόγια του coach Γεροφώτη στους πρωταθλητές Βορείου Ελλάδος που προκρίθηκαν στα μπαράζ ανόδου για την Α2💥
ΝΙΚΕΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΔΥΟ

Όπως εξήγησε, μιλώντας στο makedonikos.gr, ο προπονητής των «πρασίνων», η πορεία που διαγράφει φέτος η ομάδα του ήταν κάτι που το γκρουπ πίστευε και για το οποίο, φυσικά, δούλευε από το καλοκαίρι.

Αναλυτικά το σχόλιο του μετά την πρόκριση και αφού κόπασαν οι πανηγυρισμοί…

«Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά! Απέδειξαν για ποιον λόγο είναι πρώτοι και είναι η καλύτερη ομάδα. Αυτό το δουλεύουμε από τον Αύγουστο, για να φέρουμε την ομάδα εδώ που είναι αυτήν τη στιγμή. Ήταν κάτι που το συζητούσαμε… από μέσα μας, αλλά βλέπαμε παιχνίδι με παιχνίδι πώς θα πάει και αυτό μας έδινε δύναμη κάθε φορά να δουλεύουμε ακόμα περισσότερο, να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι και να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε, στο σημείο δηλαδή που είμαστε απόψε.

Έχουμε χρόνο μπροστά μας να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι πάρα πολύ δύσκολα. Απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, από τις καλύτερες ομάδες που υπάρχουν. Εμείς θα παλέψουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι πάλι, δεν το αλλάζουμε αυτό».