Ένα από τα πιο… καυτά ονόματα της φετινής όφσιζον στον κόσμο των εθνικών κατηγοριών δεν είναι άλλο από αυτό του Βαγγέλη Τζόλου, ο οποίος προέρχεται από μια φοβερή ατομικά και ομαδικά σεζόν στη Β Εθνική με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας, την οποία και οδήγησε -στην επιστροφή του στο σύλλογο- στα σαλόνια της Ελίτ Λιγκ.

Η τελευταία ομάδα που φαίνεται πως εξετάζει πολύ προσεκτικά την περίπτωση του ικανού γκαρντ είναι ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος από μεριάς του έπειτα από μια γεμάτη χρονιά μέχρι και τους Τελικούς ανόδου, όταν και λύγισε από τον αήττητο ΑΟΝΣ Ο Μίλων, θέλει να συνεχίσει στα ίδια μήκη και σταθμά κάνοντας ακόμα μεγαλύτερα βήματα προς τα ψηλά. Και ο ηγέτης Τζόλος σαφώς και θα μπορούσε να βοηθήσει εξαιρετικά στην επίτευξη αυτών των στόχων.

Φέτος, στο δεύτερο μόνο μισό της κανονικής διάρκειας στα του 3ου ομίλου της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας πρόλαβε να μετρήσει περισσότερους από 160 πόντους, ενώ στη διαδικασία των Playoffs ήταν ένας από τους ελάχιστους που μέτρησαν τριψήφιο αριθμό πόντων όντας ο πρώτος σκόρερ της πόστσιζον.