Ακόμα μια μεταγραφή από τον κόσμο της Ελίτ Λίγκ για τον Πανελλήνιο. Μετά τον Βασιλόπουλο, οι Ολυμπιονίκες τα βρήκαν σε όλα με τον Τζουλιάνο Τόλα, τον μέχρι πρότινος παίκτη του Χαρίλαου Τρικούπη και άλλοτε του ΓΣ Περιστερίου, εν όψει της συνέχειας στον 2ο όμιλο της Β Εθνικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία της με τον 20 χρ.2.12 cm C Τζουλιάνο Τόλα .Την φετινή περίοδο αγωνίζονταν στην Elite League με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου!!!.

Ο Τζουλιάνο ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Κορωπί για να αποκτηθεί μετά από την ΑΕΚ και να συνεχίσει το 2018 στο Περιστέρι. Το αποκορύφωμα ήταν το 2018 σε ηλικία 15 ετών με την παιδική ομάδα στο τελικό έναντι στον Δούκα σταμάτησε στους 40 πόντους και στα 20 ριμπάουντ.Με την εφηβική ομάδα κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2020 ,και την τρίτη θέση το 2021.Από το 2019 ήταν μέλος και της ανδρικής ομάδας .Το 2020 έγινε μήλο της έριδος ανάμεσα του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.Πηγε τελικά στον Πανερυθραϊκό και μετά στον Χαρίλαο Τρικούπη στην Elite Legue.

Τζουλιάνο καλωσήρθες στην οικογένεια του Πανελληνίου και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας .