Με μια λαμπερή βραδιά όπου κάθε ένα τμήμα του συλλόγου έδωσε το “παρών” εκκίνησε και με τη βούλα η φετινή σεζόν σε κάθε επίπεδο της ΧΑΝΘ, με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης να ετοιμάζεται τόσο για την αποστολή των Ανδρών στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής για ακόμα μια χρονιά όσο και για τις περιπέτειες του οργανισμού γενικότερα σε Γυναίκες (Α2 Γυναικών), Αμαξίδιο, Κ21, Παίδες και Εφήβους. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Casablanca, ο Νίκος Σερέτης, Υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, ανέφερε πως η ΧΑΝΘ είναι ήδη έτοιμη για ακόμα μια χρονιά με αγωνιστικά και παιδαγωγικά κίνητρα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν πλαισιωμένη από ταλαντούχους αθλητές αλλά κι από ένα αξιόλογο προπονητικό επιτελείο είναι η μπασκετική οικογένεια της Χ.Α.Ν.Θ.

Παίκτες, προπονητές διοίκηση, γονείς, χορηγοί και φίλοι της Χ.Α.Ν.Θ. ευχήθηκαν «καλή χρονιά» σε μια όμορφη εκδήλωση όπου κυριάρχησαν τα συναισθήματα του ενθουσιασμού αλλά και της προσμονής ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων 2022-23.

Το παρών στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο cafe bar “Casablanca” έδωσαν καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας που θα συμμετάσχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όπως και στελέχη της ομάδας που θα μετέχει στο ανανεωμένο πρωτάθλημα Κ21, Εφήβων, Παίδων,, αθλήτριες του Γυναικείου Τμήματος Μπάσκετ(τη νέα σεζόν οι γυναίκες της ΧΑΝΘ θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2) αλλά και της ομάδας με Αμαξίδιο.

«Είμαστε περήφανοι για αυτή την πολύπλευρη προσπάθεια που ξεκινάει. Έχουμε όρεξη για δουλειά αλλά και συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε στοχεύοντας όχι μόνο σε αγωνιστικούς στόχους καθώς η αποστολή της Χ.Α.Ν.Θ. έχει όπως όλοι γνωρίζουμε εκτός από αθλητικό και παιδαγωγικό χαρακτήρα. Βάζουμε ψηλά τον πήχη υποσχόμενοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», δήλωσε ο Υπεύθυνος του καλαθοσφαιρικού τμήματος Νίκος Σερέτης.

Το προπονητικό επιτελείο της Χ.Α.Ν.Θ. φέτος αποτελείται από τους: Σωτήρη Κοκκινόπουλο(κόουτς αντρικής και εφηβικής ομάδας), Βασίλη Μωυσιάδη(κόουτς παιδικής ομάδας), Βασίλη Χαραλαμπίδη (κόουτς προπαιδικών ομάδων), Νίκο Σερέτη(κόουτς γυναικείας ομάδας), Μάκη Καλογεράτο (ασίσταντ της γυναικείας και κόουτς σε κορασίδες και τμήματα κοριτσιών), Ιφιγένεια Δασκαλοπούλου και Γιώργος Δουβής (Ακαδημίες) ,Νίκος Μητριτζίκης (κόουτς ομάδας με Αμαξίδιο). Γυμναστής είναι ο Νίκος Κουτσομήτρος.

Στην διάρκεια της παρουσίασης σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρώην πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του δ.σ. της ΧΑΝΘ Γιώργος Χαλβατζάκης όπως κι ο πρόεδρος της επιτροπής του Μουσείου Διονύσης Ανανιάδης. Το παρών έδωσαν επίσης οι διεθνείς βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Μιχάλης Γιαννουζάκος, Βασίλης Παραμανίδης , ο ομοσπονδιακός τεχνικός (εθνική παμπαίδων), Δημήτρης Μπουσβάρος, ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Φούφης κ.α”.