Στον Αίολο Αγυιάς αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους στους πάγκους από τη νέα σεζόν οι Βασίλης Σκέντζος και Σπύρος Κοκόσης, οι οποίοι τα βρήκαν σε όλα με τους Αχαιούς όπως έγινε γνωστό με κάθε επισημότητα το πρωί της Κυριακής (28/8).

 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ένταξη δυο πολύ έμπειρων προπονητών στο τεχνικό επιτελείο του Οργανισμού.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σκέντζο, έναν άνθρωπο με σημαντική διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια στο μπάσκετ μέσα από τις συνεργασίες του με τον Απόλλωνα, την Ολυμπιάδα, την Παναχαϊκή και το ABC/Προοδευτική και τον Σπύρο Κοκόση, ο οποίος με την πολυετή παρουσία του στους πάγκους σε επίπεδο ΕΣΚΑ-Η (μεταξύ άλλων στην ΑΕ Αγυιάς) εγγυάται στα νέα παιδιά μάθηση, παιχνίδι και πολύτιμα μπασκετικά εφόδια.

Και οι δυο είναι διπλωματούχοι και έρχονται να προστεθούν σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ προπονητών, στο οποίο επικεφαλής είναι ο τεχνικός διευθυντής του Αίολου Αγυιάς και προπονητής της Ανδρικής ομάδας Ανδρέας Παπαδημητρίου.

Στον Οργανισμό συνεχίζουν και οι επιτυχημένοι Αγγελος Χατζάρας (επικεφαλής στη θυγατρική ΑΕ Αγυιάς), Αρης Ξενούλης και Κώστας Κανελλόπουλος, ενώ γυμναστής είναι ο έμπειρος Τάσος Φασουλής.

Η έναρξη των προπονήσεων των Ακαδημιών έχει προγραμματιστεί για την 1η Σεπτεμβρίου”.