Την προηγούμενη Παρασκευή (30/9), Διαγόρας Ρόδου και Δημήτρη Παπούλης τέθηκαν αντιμέτωποι στην Κω για την φιλική αναμέτρηση των πρώτων με τον τοπικό Φοίβο. Χθες (3/10) όμως, ο 34χρονος παίκτης έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που είχε, με τους Ροδίτες να στέλνουν το δικό τους ύστερο χαίρε στον ίδιο, την ομάδα αλλά και την οικογένειά του. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Θλίψη, πόνος και λέξεις που δύσκολα μπορούν να γραφτούν… Την Παρασκευή σεείχαμε απέναντι μας, αντίπαλο μας στο παρκέ, στο φιλικό μας παιχνίδι στην Κω καισήμερα είμαστε στην τόσο δυσάρεστη θέση να σε αποχαιρετήσουμε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειατου Δημήτρη Παπούλη, ενός νέου ανθρώπου, ενός εξαιρετικού αθλητή με αγάπη γιατο μπάσκετ και τη ζωή. Σύσσωμη η ομάδα μας αποχαιρετάει τον αρχηγό του φίλου σωματείου Φοίβου Κω, με την ελπίδα ότι η μνήμη του Δημήτρη θα αποτελέσει οδηγό για όλους.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δύναμη και κουράγιο στιςδύσκολες αυτές στιγμές. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φοίβου Κω, που έχασε τον αρχηγό του και έναν υπέροχο άνθρωπο”.