Ο επιχειρηματίας Γιώργος Τάκης, που είναι και έφορος στο τμήμα στίβου της Νίκης, ανέλαβε το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, εξασφαλίζοντας τη διοικητική και οικονομική ηρεμία στην ομάδα, το μέλλον της οποίας ήταν ζοφερό.

Ο παράγοντας της Νίκης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη στο magnesiasports, τονίζοντας ότι όλα πλέον στην μπασκετική ομάδα είναι εξασφαλισμένα μέχρι το τέλος της χρονιάς και πως όλα τα προβλήματα θα λύνονται με ένα τηλεφώνημα, με τους παίκτες και τον προπονητή να πληρώνονται ήδη τα οφειλόμενα, ενώ θα προσπαθήσει το επόμενο διάστημα να καταρτίσει ένα πιο μακροπρόθεσμο πλάνο, ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίζει στην έναρξη κάθε χρονιάς τα ίδια προβλήματα.

Μάλιστα ο κ. Τάκης αναφέρει ότι έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με στελέχη μεγάλων εταιρειών, προκειμένου να αποτελέσουν τον μεγάλο χορηγό της Νίκης, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι το όνομα του θα μπει δίπλα στο όνομα της ομάδας (σ.σ. αυτό συμβαίνει εξάλλου και μεγάλες ομάδες, όπως τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ), ενώ αναφέρει τους λόγους που τον έκαναν να μπει μπροστά στην ομάδα μπάσκετ, τονίζοντας κυρίως τον κίνδυνο να φύγουν όλοι οι παίκτες, καθώς ήταν απλήρωτοι.

Παράλληλα, ο Γιώργος Τάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει να γίνει πρόεδρος στον σύλλογο, ο οποίος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, χρειάζεται ένα λίφτινγκ, εκφράζοντας την πίστη ότι υπάρχουν λύσεις, για να εισρεύσουν περισσότερα έσοδα.

 

Ακόμη, χαρακτηρίζει τεράστιο σύλλογο τη Νίκη και βάσει των περίπου 1200 αθλητών που έχει στο δυναμικό της σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί, αλλά και βάσει του πρεστίζ που έχει στην υπόλοιπη Ελλάδα, κάτι που ήταν και ο βασικός λόγος να γίνει Νικιώτης.

 

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Τάκης στο magnesiasports πατώντας ΕΔΩ