Τέλος εποχής στον Μακεδονικό. Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Γιάννης Φλιάτης αποχωρεί από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος μπαίνει οριστικά πλέον σε μια νέα εποχή με πολλά και διαφορετικά πρόσωπα στον κόσμο της Β Εθνικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Φλιάτη, μετά από τέσσερις σεζόν γεμάτες επιτυχίες!

Ο ηγετικός power forward φόρεσε για πρώτη φορά τα πράσινα το καλοκαίρι του 2019 και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της ανόδου της ομάδας μπάσκετ ανδρών στην Β Εθνική! Έχοντας άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα με τον coach Γεροφώτη, προωθήθηκε στον ιδιαίτερο και κρίσιμο ρόλο του αρχηγού, τον οποίο υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία, οδηγώντας τις εκάστοτε ομάδες, κάθε σεζόν, στο παρκέ, σε δύσκολες αποστολές και, φυσικά, σε σπουδαίες νίκες.

Ο 32χρονος Φλιάτης τίμησε με την παρουσία και το ήθος του τον Μακεδονικό και αποχωρεί από την μεγάλη μας οικογένεια στο τέλος μιας αξέχαστης σεζόν, όπου οι «πράσινοι» άγγιξαν το όνειρο της επιστροφής στην Α2 μετά από τρεις δεκαετίες!

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη για την σπουδαία προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες στην καριέρα του!