Μπορεί η επίσημη ΑΕΚ να εξακολουθεί “να ποιεί την νήσσαν” για την τιμωρία των διαιτητών της αναμέτρησης με Χολαργό, αλλά το έκανε για λογαριασμό της (ΑΕΚ) ο πρόεδρος της Νήαρ Ηστ, Δημήτρης Χαμαϊδής! Το σχετικό ρεπορτάζ κατέγραψε χθες ο εξαίρετος συνάδελφος Αλέξανδρος Τρίγκας.

Ο κ. Χαμαϊδής βεβαίως εξέδωσε ανακοίνωση-δήλωση προς ίδιον όφελος. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με Χολαργό είχε γίνει ο “κακός χαμός” στο γήπεδο, αφού η Νήαρ Ηστ “ακόμη φωνάζει” για τη διαιτησία, και πλησιάζει η ρεβάνς του δευτέρου γύρου. Ο στόχος προφανής. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι ο συντάκτης της “δήλωσης” του προέδρου της Νήαρ Ηστ “υιοθέτησε” κατά λέξη το ρεπορτάζ του basketblog.gr με τίτλο “Πέρασε του… Χολαργού” της 10ης Ιανουαρίου και προσέθεσε ως επιμύθιο το παρακάτω: “Φθάνει πια…. Και ο νοών… νοείτω”.

Η πλήρης ανακοίνωση της Νήαρ Ηστ: “Πέρασε του… Χολαργού: Δύο αγωνιστικές ποινής για τον Κώστα Τεφτίκη και μία αγωνιστική ποινής για τον Θανάση Μπούκα ήταν το “απότοκο” της εμφάνισης των δύο ρέφερι στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Χολαργού. Οι φιλοξενούμενοι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους είχαν κάνει λόγο για “ληστεία” αποδίδοντας ευθύνες κυρίως στον πρώτο ρέφερι. Οι φωνές του Χολαργού φαίνεται, λοιπόν, ότι έπιασαν τόπο στην ΚΕΔ… Φθάνει πια…. Και ο νοών… νοείτω. Δημήτρης Χαϊμαδής”.