Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στα σπλάχνα του συλλόγου, ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι των Νικόλα Χαρούνι και Έσπερου Καλλιθέας -με τον Αλβανό έμπειρο αθλητή να μετακομίζει στη Νάξο και τα τοπικά Φανάρια για τη νέα σεζόν (2022 – 2023). 

Όπως είναι λογικό, ο Χαρούνι –μετά το “αντίο” από πλευράς ομάδας την ημέρα της μεταγραφικής του κίνησης– είπε και αυτός με τη σειρά του το δικό του “αντίο” στην ομάδα που τον ανέθρεψε μπασκετικά και όπου αγαπήθηκε και αγάπησε όσο λίγοι ακόμα.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Μετά από 16 χρόνια ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού ! Θέλω να ευχαριστήσω τον Εσπερο για όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε .

Πάντα το αντίο είναι δύσκολο , μια ομάδα που ανεβήκαμε μαζί και ζήσαμε ένδοξα χρόνια και με έκανε τον παίχτη και άνθρωπο που ειμαι τώρα . Εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν την ομάδα και ευελπιστώ οι δρόμοι μας να ξανά σμίξουνε .

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίχτες και τους προπονητες που συνεργαστήκαμε και την διοίκηση του Έσπερου , τους φιλάθλους που ήταν πάντα μαζί μας στα καλά και στα κακά και τους παράγοντες που μας βοηθούσαν τόσα χρόνια να πάμε τον Εσπερο ψηλότερα”.