Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Χάρη Φόρου ως προπονητή του Trikala Basket, ακολούθησε και η πρώτη ανανέωση με ένα παιδί της πόλης. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Κολότσιο (27χρ., 1.88μ.), ο οποίος θα συνεχίσει στην τρικαλινή ομάδα μετά την περσινή χρονιά στον Αίολο-Γόμφους.

Ο Κολότσιος πέτυχε 169 πόντους σε 23 αγώνες (7,3 κατά μέσο όρο) τη σεζόν 2021-22 με τον Αίολο-Γόμφους, βοηθώντας τον να καταλάβει τη 2η θέση στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πρώτη προσθήκη για τα Trikala Basket… είναι γεγονός καθώς η διοικούσα επιτροπή ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο τρικαλινό αθλητή Αλέξανδρο Κολότσιο.

Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται στην περιφέρεια, έχει ύψος 1,88μ. και την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα του Αιόλου/Γόμφων. Οι ικανότητες του σε συνδυασμό με το ήθος του μέσα και έξω από το παρκέ, οδήγησαν τον Χάρη Φόρο στο να εισηγηθεί την απόκτηση του και την διοικούσα επιτροπή να την πραγματοποιεί.

Η πρώτη αυτή κίνηση της ομάδας των Τρικάλων δίνει και το στίγμα της διάθεσής της στο να προσθέσει στο ρόστερ της έναν ικανοποιητικό αριθμό γηγενών αθλητών».