Μετά τις διαδικασίες ψηφοφορίας τόσο για το όνομα όσο και για το σήμα της κοινής σύμπλευσης δύο ομάδων των Τρικάλων (Αίολου-Γόμφων και των Ικάρων Τρικάλων) και τη δημιουργία μιας ξεχωριστής δύναμης (Trikala Basket) στο τοπικό μπάσκετ, είναι όλα έτοιμα πλέον για το ταξίδι του νεοσύστατου οργανισμού στα πέρατα της Β’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, όπως ανέδειξε φυσικά το φίλαθλο κοινό της θεσσαλικής πόλης, είναι πλέον έτοιμο και το έμβλημα του οργανισμού, το οποίο και θα κοσμεί στο εξής την ομάδα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την επιλογή του νέου σήματος της ομάδας Trikala Basket, με την επιλογή να έχει την αποδοχή σχεδον του 50% των φιλάθλων.

Μια μπάλα μπασκετ, το όνομα της ομάδας και φυσικά το σήμα κατατεθέν των Τρικάλων, το ρολόι στο Φρούριο, θα αντιπροσωπεύουν τα όνειρα των φιλάθλων για επιτυχίες στις εθνικές κατηγορίες.

Μετρήθηκαν συνολικά 1020 ψήφοι και η επιλογή που πήρε την πρώτη θέση, συγκέντρωσε 465 (45,59%).
Με την ολοκλήρωση της νέας ταυτότητας της ομάδας (όνομα και σήμα) θα ανακοινωθεί άμεσα η διοικούσα επιτροπή για να ακολουθήσει η στελέχωση της ομάδας σε τεχνικό τιμ και αθλητές».