Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά στην ομάδα εξέδωσαν τα Trikala Basket. Παράλληλα, ευχαρίστησαν και τον Κώστα Θάνο, τον άνθρωπο που ίδρυσε πριν από 32 χρόνια τους Ίκαρους Τρικάλων και αποχώρησε από την ομάδα πριν από μερικές ημέρες.

Οι δύο ανακοινώσεις της τρικαλινής ομάδας:

«Η διοίκηση του Αιόλου/Γόμφων θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στα μέλη της ομάδας που συμμετείχαν πέρυσι σε αυτήν και βοήθησαν τα μέγιστα στην κατάκτηση της 2ης θέσης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στον 3ο όμιλο.

Στους παίκτες…
Γαρούφα Ευάγγελο
Ευαγγελακόπουλο Γρηγόριο
Ζώρζο Γεώργιο
Θέο Σεραφείμ
Ιωάννου Φώτη
Μόσιαλο Γεώργιο
Παππά Κωνσταντίνο
Τριανταφύλλου Παναγιώτη
Τσιγγενόπουλο Κωσταντίνο
Χατζή Ευάγγελο

Στον φροντιστή…
Πιτιακούδη Σωτήριο

Στον β. φυσιοθεραπευτή…
Κοτρώτσιο Αθανάσιο

Καλή συνέχεια στην αθλητική και προσωπική σας πορεία».
—————————————————————————————-
«Η διοικούσα επιτροπή των Trikala Basket εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Κώστα Θάνο για την προσφορά του στην ομάδα αλλά και γενικότερα στο τρικαλινό μπάσκετ.
Ο Κώστας είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ανθρώπους του μπάσκετ.

Πριν από 32 χρόνια ίδρυσε τους Ικάρους Τρικάλων τους οποίους οδήγησε εκ του ασφαλούς για δεκαετίες ακόμη και στις Εθνικές κατηγορίες. Από τα χέρια του και την σκληρή δουλειά του βγήκαν δεκάδες αθλητές που συνεχίζουν να κοσμούν το άθλημα του μπάσκετ.

Το 2016, παραχώρησε τους Ικάρους Τρικάλων στον Κώστα Σκρέτα και από την θέση του επίτιμου προέδρου, βοήθησε πολύπλευρα την ομάδα με τις πολύτιμες συμβουλές και τις τοποθετήσεις του.

Συμμετείχε αποφασιστικά μέχρι πρότινος και στην νέα προσπάθεια ανάμεσα στους Ικάρους Τρικάλων και τον Αίολο/Γόμφων από την οποία προέκυψαν τα Trikala Basket.
Κώστα…. σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στο αγαπημένο μας άθλημα».