Trikala Basket προχώρησαν σε δυνατές κινήσεις ενίσχυσης αυτό το καλοκαίρι, με στόχο να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α2. Οι Θεσσαλοί αφού έχουν στελεχώσει το ρόστερ τους θα προχωρήσουν στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη 24 Αυγούστου. Πάντως δύο μέρες πριν την διεξαγωγή της επίσημης πρώτης οι παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες και καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας τα Trikala Basket
Με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με επιτυχία, σειρά παίρνει για τα Trikala Basket η έναρξη της προετοιμασίας.
Οι αθλητές της τρικαλινής ομάδας θα ξεκινήσουν πρώτα απ’ όλα με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα 22 Αυγούστου ενώ την Τετάρτη 24 Αυγούστου, ο Χάρης Φόρος θα δώσει για πρώτη φορά τις εντολές του στους παίκτες της ομάδας στο παρκέ του γηπέδου.
H πρώτη επίσημη προπόνηση, η οποία και θα είναι ανοικτή για το κοινό θα ανακοινωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα έτσι ώστε οι φίλαθλοι να δουν από κοντά τους παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τα Τρίκαλα στην Β’Εθνική κατηγορία”.