Το πρώτο δείγμα του Λεύκιππου δεν ήταν θετικό. Οι Ξανθιώτες υπέστησαν βαριά εντός έδρας ήττα από τη ΔΕΚΑ στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο ο Χρήστος Βαχαρίδης δεν ανησυχεί.

«Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι στα στάνταρ που θέλουμε και δεν υπάρχουν αυτοματισμοί ούτε στην επίθεση, ούτε στην άμυνα. Έχουμε αλλάξει λίγο τη νοοτροπία της ομάδας σε σχέση με πέρυσι, η ομάδα έχει γίνει πιο νεανική. Είναι λογικό να χάσουμε από μία ομάδα που είναι πιο δεμένη από εμάς. Η ομάδα θα βελτιώνεται σιγά-σιγά. Αυτό το πλάνο θέλει υπομονή και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε σε καλό στάδιο. Πιστεύουμε στους παίκτες μας, πιστεύουμε στην ομάδα μας», τόνισε ο προπονητής του Λεύκιππου.

«Έχουμε βάλει κάποιους στόχους που δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Το γήπεδο μάζεψε όσο κόσμο είχε πέρυσι σε όλη τη χρονιά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό βήμα και δεν έγινε κατά τύχη», πρόσθεσε ο Βαχαρίδης.

Ο Μίλτος Μαλανδρής είπε από τη μεριά του για την εμφάνιση του Λεύκιππου στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς: «Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα, απλά ήμασταν πολύ κακοί σε πολλά διαστήματα. Θέλουμε πάρα πολλή δουλειά, αλλά κυρίως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιώσουμε την άμυνα πρώτα και μετά την επίθεση».

Παρακολουθήστε τις 5 καλύτερες φάσεις του Λεύκιππου στο φιλικό με τη ΔΕΚΑ: