Ο Έσπερος ήταν ήδη δυνατός, πλέον δυναμώνει… τρομακτικά για όλους τους υπόλοιπους, καθώς η ομάδα της Λαμίας τα βρήκε σε όλα με έναν από τους καλύτερους παίκτες των Εθνικών Κατηγοριών, τον Γιάννη Προδρόμου -σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr!

Μιλάμε φυσικά για έναν παίκτη που μόλις στο πρώτο γύρο της φετινής σεζόν στο Νότο της Β Εθνικής είχε προλάβει όχι απλά να αφήσει το στίγμα του στο πρωτάθλημα αλλά και να καθιερωθεί ως ένας από τους πρώτους σκόρερ της λίγκας με 200+ πόντους στο ενεργητικό του (217 για την ακρίβεια)!

Πλέον, ο Έσπερος ενισχύει τρομερά την γραμμή των «ψηλών» του με έναν μεγάλο παίκτη και σκόρερ, με τον έμπειρο Προδρόμου να συνεχίζει την καριέρα του από τα Φανάρια της Νάξου σε ακόμα μια ομάδα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας που στοχεύει ψηλά -με το μπασκετικό ταπεραμέντο αλλά και την εμπειρία του να είναι φυσικά το κλειδί για μια πετυχημένη συνεργασία με την ομάδα του 3ου ομίλου.

Θυμίζουμε ότι ο Προδρόμου έχει περάσει ήδη από τους Φίλιππο Βέροιας, Ηρακλή, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκό, Τρίκαλα, Κιρτσχάιμ, Αρκαδικό, Καβάλα και Φανάρια Νάξου, με τα χρώματα των οποίων είχε περάσει τα τελευταία χρόνια μετρώντας πάνω από 650 πόντους.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως ο ικανός φόργουορντ έχει ήδη υπογράψει με την ομάδα της Λαμίας και σύντομα αναμένονται και οι απαραίτητες επίσημες ανακοινώσεις.