Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά σε ένα ντέρμπι, όπως αυτό με την ομάδα της Νάξου;
“Πρώτα από όλα να πω ότι τα Φανάρια είναι μία εξαιρετική ομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Ρουμελιώτη γι αυτό που έχει φτιάξει. Επίσης, ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία από τους ανθρώπους της ομάδας. Τώρα σχετικά με το παιχνίδι νομίζω ότι έπαιξαν πολλά ρόλο, αλλά από τη δικιά μας πλευρά σίγουρα το βάθος στο ρόστερ ήταν σημαντικός παράγοντας. Είναι από τα παιχνίδια που τα κερδίζει η άμυνα και, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, στο υπόλοιπο παιχνίδι ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στη τακτική μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας”.

– Η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά, ο πρωταθλητισμός ήταν εξ αρχής ο στόχος;
“Για μένα η λέξη πρωταθλητισμός έχει διαφορετική έννοια. Για μένα πρωταθλητισμό πρέπει να κάνεις κάθε μέρα στη προπόνηση, και όχι τόσο με τον αυτοσκοπό μίας ανόδου. Για εμάς πρωταθλητισμός είναι κάθε Σάββατο να διεκδικούμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη και να μην χαρίζουμε τίποτα. Με αυτή την έννοια ναι, κάνουμε πρωταθλητισμό από τις 16 Αυγούστου καθώς όλοι δουλεύουμε κάθε μέρα στον απόλυτο βαθμό και κυρίως οι αθλητές μας”.

– Τι είναι αυτό που θεωρείς ότι θα κάνει τη διαφορά σε βάθος χρόνου στη National League 1;
“Πολλά θα παίξουν ρόλο. Σίγουρα το ρόστερ είναι σημαντικό και εδώ θέλω να αναφέρω τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η διοίκηση της ομάδας έτσι ώστε να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες μου το καλοκαίρι. Οπότε το βάθος στο ρόστερ είναι ένα κομμάτι, το άλλο είναι η προπόνηση κάθε μέρα. Να μην αλλάζει η λογική μας, ούτε στη νίκη αλλά ούτε και στην ήττα. Και φυσικά το σημαντικότερο από όλα να είμαστε υγιείς. Είναι κάτι που το λέμε όλοι αλλά πραγματικά είναι το σημαντικότερο για όλες τις ομάδες”.

– Πώς βλέπεις το επίπεδο του πρωταθλήματος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πού πιστεύεις ότι χρήζει περισσότερης βελτίωσης;
“Φέτος είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τα τελευταία της Β Εθνικής (μιλάω για τον όμιλο μας). Υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο κι αυτό κάνει το πρωτάθλημα πολύ ωραίο, καθώς κάθε εβδομάδα βλέπεις πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια. Θέλει υπομονή και προσπάθεια κάθε αγωνιστική. Επίσης, με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αλλάξουν τα ρόστερ και στην ουσία μετά τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει το κανονικό πρωτάθλημα μιας και τα ρόστερ θα έχουν ολοκληρωθεί. Τέλος με το σύστημα διεξαγωγής που επέλεξε φέτος η Ομοσπονδία νομίζω ότι έκανε ένα βήμα μπροστά για να κρατάει το ενδιαφέρον όλων των ομάδων μέχρι το τέλος. Τώρα σχετικά με τη χρήζει περισσότερης βελτίωσης είναι ένα: να πετάξουμε στα γήπεδα περισσότερα νέα παιδιά. Να ρισκάρουμε. Κανένα παιχνίδι δεν χάνεται γιατί μπορεί ένας μικρός να παίξει πέντε λεπτά. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτό καθώς πρέπει να εμφανιστούν νέα παιδιά στο χώρο. Μόνο κέρδος έχουμε”.

 

Πηγή: ΣΕΠΚ