Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στον κόσμο της Β’ Εθνικής -αλλά και των εθνικών κατηγοριών γενικότερα- να απέχει κάτι περισσότερο από 1.5 μήνα από σήμερα (15/8), η γενική αρχή του Πανσερραϊκού έκανε γνωστή την ημερομηνία εκκίνησης του σταδίου προετοιμασίας της.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Σερρών αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα τη νέα σεζόν σε μια περίπου βδομάδα από σήμερα, στις 23 Αυγούστου, με στόχο μια καλή αρχή σε μια γεμάτη σεζόν στον κόσμο της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του ανδρών του Πανσερραϊκού ξεκίνησε.

Η συνεργασία των σερραϊκών ομάδων προχωρά ενισχυμένη και με τις εμπειρίες που αποκόμισε από την πρώτη πετυχημένη αγωνιστική χρονιά του εγχειρήματος, όπου ευοδώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι στόχοι που είχαν θέσει οι εμπνευστές του εγχειρήματος Παναγιώτου Τάσος (Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός) και Βέρρος Κωνσταντίνος (Πρόεδρος της ΑΕΣ)

Η διοίκηση νωρίτερα από κάθε άλλη φορά έχει ενισχύσει την ομάδα σε όλες τις θέσεις, με βάσει τις καινοτομίες που εισήγαγε η ΕΟΚ και θα την παρουσιάσει επίσημα στις 23 Αυγούστου 2022 ταυτόχρονα με την έναρξη της προετοιμασίας για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Την εβδομάδα αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, οι αθλητές της ομάδας θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι πρώτες προπονήσεις στο ΔΑΚ Σερρών.

Η έναρξη του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου 2022».