Οι Ίκαροι Σερρών μπορεί να καθυστέρησαν να βρουν τον διάδοχο του Στέργιου Ποργιόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, όμως από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Κώστας Σίσκος, φαίνεται πως έχει επανέλθει η κανονικότητα στην ομάδα.

Ο σχεδιασμός βρίσκεται εν εξελίξει και ήδη εξετάζονται κάποιοι παίκτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Παύλος Παυλίδης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα των Σερρών. Ο Παυλίδης είναι γεννημένος στη Σουηδία και εκεί πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,87 και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην σουηδική Χάμαρμπι, όμως φαίνεται πως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο νεαρός γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Ικάρους, οι οποίοι του προσφέρουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο συμβόλαιο αλλά και ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να επέλθει η συμφωνία.