Πριν από λίγες μέρες ο ΑΓΣΙ είχε προβεί σε ντεμαράζ μεταγραφών ανακοινώνοντας τον προπονητή της και 4 παίκτες. Σήμερα η ομάδα από τα Ιωάννινα ανακοίνωσε άλλους 4 παίκτες. Συγκεκριμένα Ο ΑΓΣΙ ανακοίνωσε την επιστροφή 2 δανεικών της παικτών από το δυναμικό του IBC, τον center  Κώστα Καραθανάση (2.01 2005) και τον Ντίνο Κόντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

H ομάδα μας ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις της και επανένταξη των Κώστα Καραθανάση και Ντίνου Κοντού στην ομάδα μας, δυο παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και την προηγούμενη χρονιά ανήκαν στο δυναμικό του IBC.

Ύστερα η ομάδα από τα Ιωάννινα απέκτησε τον Τάσο Χωλίδη από την Τριανδρία Θεσσαλονίκης και τον   Παναγιώτη Τσάταλα  (Guard/Forward, 1.95μ, 32 ετών). Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί  κατά το παρελθόν στο Kirtland Community College, στον Α.Λ.Φ. Αλίμου, στον Ερμή Πειραιά , στον Α.Ο. Αγρινίου, στον Α.Ο Βόνιτσας, στους Τιτάνες Παλαμά και στο IBC.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ανακοινώνεται και η ένταξη στην ομάδα μας του Τάσου Χωλίδη προερχομένου από την ομάδα της Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.
Παιδιά σας ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχετε τους στόχους σας, να είστε υγιείς και να εξελιχθείτε μέσα από την ομάδα μας.
Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή που αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ/φοργουορντ Παναγιώτη Τσατάλα . Ο Παναγιώτης αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στο Kirtland Community College, στον Α.Λ.Φ. Αλίμου, στον Ερμή Πειραιά , στον Α.Ο. Αγρινίου, στον Α.Ο Βόνιτσας, στους Τιτάνες Παλαμά και στο IBC.
Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΓΣΙ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!