Αλλαγές στο πρόγραμμα και στις ώρες διεξαγωγής των αγώνων των σωματείων, ΌΦΗ για την Β’ Εθνική, των ΓΣ Διαγόρα και ΑΣΑ Αναγέννησης για την Γ’ Εθνική, αλλά και του ΑΕΠΣ Άρις Καλαμάτας, ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ).

Οι εντός έδρας αγώνες του ΌΦΗ θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και όχι τα Σάββατα, εξαιτίας κωλύματος, με εξαίρεση τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές που θα γίνουν την ίδια ημέρα και ώρα, όπως προγραμματίστηκε εξαρχής από την ΕΟΚ.

Στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος), ο αγώνας ανάμεσα στον ΓΣ Διαγόρα και την ΑΣΑ Αναγέννηση ορίστηκε για τις 10/10/2022  και ώρα 16.00, αντί για 9/10/2022 και ώρα 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Βενετόκλειο».

Για τον 1ο όμιλο της Α2 κατηγορίας Γυναικών οι αγώνες του σωματείου ΑΕΠΣ Άρις Καλαμάτας θα διεξάγονται στις 15:00 στο γήπεδο «ΤΕΝΤΑ» αντί για 13.00, εκτός από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που θα γίνονται την ίδια ημέρα και ώρα, όπως ορίστηκε αρχικά από την ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΟΦΗ, αντί Σαββάτου, θα διεξάγονται ημέρα Κυριακή στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΓΣ Διαγόρας – ΑΣΑ Αναγέννηση για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) αντί της 09/10/2022 και ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 10/10/2022 και ώρα 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Βενετόκλειο».

*Οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΑΕΠΣ Αρις Καλαμάτας για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος) αντί ώρας 13.00, θα διεξάγονται ώρα 15.00, στην ΤΕΝΤΑ, εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα».