Σε μια σημαντική προσθήκη παίκτη προχώρησε η Αναγέννηση ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο 26χρονος Σέρβος forward έρχεται στην ομάδα προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά τη ρακέτα. Πέρυσι, φόρεσε τη φανέλα της OKK Novi Pazar στη Σερβία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η οικογένεια της Αναγέννησης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Dusan Vicentic.
O Σέρβος power forwardward/center κατέφτασε στην Ελλάδα και αναμένεται να δώσει ενεργητικότατα στην ομάδα μας μέσα στο… ζωγραφιστό.
Ο Dusan Vicentic είναι 26 χρόνων, έχει ύψος 2,04 και την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στο NCAA με την ομάδα της West Virginia Wesleyan Bobcats με 5 pts και 5 reb.
Τη χρόνια 2020-2021 μετακόμισε στην Σλοβακία για χάρη της MBK Baník Handlová, ενώ ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στο Τόκιο και την Kyoto Hannaryz. Ακολούθησε η επιστροφή του στην Σλοβακία για την MBK Rieker Komarno αυτή τη φορά, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα της OKK Novi Pazar στη Σερβία.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Dusan!
Κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο.

Mάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στη χώρα μας:

«Γεια σας φίλοι της Αναγέννησης. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μπω στην ομάδα και θα παίξω σε μια ανταγωνιστική κατηγορία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο και το front office που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω σε έναν παθιασμένο, ανερχόμενο σύλλογο μπάσκετ.
Όταν μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και μου ανέφεραν τους στόχους της ομάδας ένιωσα αμέσως ότι θα ταίριαζε πολύ σε μένα. Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους και να φέρουμε μεγάλη χαρά στους φίλους της Αναγέννησης.
Ο προσωπικός μου στόχος για το υπόλοιπο της σεζόν είναι να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη με κάθε τρόπο.
Τα λέμε στο γήπεδο!».