Ο ΑΟΠΦ γεμίζει το σταφ του, καθότι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τάσου Τάσιου ως assistant coach του Θοδωρή Τερζή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος τεχνικός θα έχει και τον ρόλο του head coach στην ομάδα κάτω των 23 των “κυανοκιτρίνων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο.Π.Φ. ενισχύεται προπονητικά με Τάσιο
Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου έχει αποδείξει ότι δίνει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι των προπονητών που αναλαμβάνουν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε μικρούς και μεγάλους αθλητές του συλλόγου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Α.Ο.Π.Φ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον coach Τάσο Τάσιο, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος Καλαθοσφαίρισης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ο coach Τάσιος έρχεται στην ομάδα μας για να αναλάβει χρέη προπονητή στο εφηβικό και στην ομάδα νέων (U23), ενώ θα είναι και συνεργάτης του coach Τερζή στην πρώτη ομάδα!
Ο Τάσος Τάσιος έχει σημαντική προπονητική εμπειρία, καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με Άρη Πετρούπολης, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ Ηρακλείου, Παγκράτι και Αθηναϊκό στο γυναικείο τμήμα. Την περσινή χρονιά καθοδήγησε την ιστορική ομάδα του Σπόρτιγκ ως πρώτος προπονητής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.