Άλλον έναν παίκτη, τον 6ο κατά σειρά, ανακοίνωσε η ΧΑΝΘ ενόψει της σεζόν 2022-23. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε τον Γιώργο Σαρρή, τον 15χρονο πόιντ γκαρντ (2007) που μέχρι πρότινος ανήκε στο Άργος Ορεστικό.

Πέρα από τον νεαρό γκαρντ η ΧΑΝΘ έχει ανακοινώσει ακόμα τους Κώστα Βλάσιο, Γιώργο Μπρόζο, Αλέξανδρο Ζωίδη, Γιάννη Τζιουβάρα και Ηλία Παπαδημητρίου.

Η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ:

«Τον ταλαντούχο point guard Γιώργο Σαρρή (γενν. 2007) απέκτησε η ΧΑΝΘ.

Ο Γιώργος Σαρρής έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στον Α.Σ. Άργος Ορεστικό Καστοριάς.

Αγωνίστηκε στα τμήματα παμπαίδων, παίδων, εφήβων και ανδρών.

Μέλος της μικτής ομάδας της ΕΚΑΣΔΥΜ από το 2019 ως το 2022.

Βασικός στην παιδική ομάδα του Άργους Ορεστικού, που κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ και τρίτος σκόρερ στο final 4 της διοργάνωσης την σεζόν 2021-2022.

Την ίδια σεζόν συμμετείχε στην ανδρική ομάδα του Άργους Ορεστικού, όπου, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διακρίθηκε και ήταν τρίτος σκόρερ όλων των ανδρικών ομάδων του 1ου ομίλου και δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ των ομάδων που συμμετείχαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Φέτος κλήθηκε στο κλιμάκιο του Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων.

Η ΧΑΝΘ θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Α.Σ. Άργος Ορεστικό κ. Βίκτωρα Χαριζόπουλο για την ευγενική παραχώρηση του αθλητή και ήδη έχουν προγραμματιστεί φιλικοί αγώνες και επίσκεψη των αναπτυξιακών τμημάτων του Συλλόγου στις εγκαταστάσεις και στο Μουσείο της ΧΑΝΘ.

Γιώργο σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη μπασκετική οικογένεια της ΧΑΝΘ και σου ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των αθλητικών σου στόχων».