Κάτοικος Κρήτης πλέον αποτελεί ο πολύπειρος Milovan Draskovic καθώς ανήκει στο σύνολο της Αναγέννησης.

Στο πλαίσιο αυτό, παραχώρησε μια Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ομάδα μιλώντας για τη πορεία του στη χώρα μας από το 2019 ενώ αναφέρθηκε και στη Barcelona όπου είχε αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα.

Φυσικά μίλησε και για τη σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά:

«Όντως είμαι από το 2019 στη Ελλάδα. Αυτή που έρχεται θα είναι η 4η μου αγωνιστική σεζόν στη χώρα. Είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου πια. Οπότε… σχεδόν κάτοικος! Κατάγομαι επίσης από βαλκανική χώρα, που η κουλτούρα μας μοιάζει πολύ. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Η Ελλάδα έχει αθλητική κουλτούρα. Έχω διαπιστώσει ότι σε όλους αρέσει πολύ ο αθλητισμός. Έχω συναντήσει πολύ φιλόξενους ανθρώπους, ανοιχτόκαρδους που με έκαναν να νιώθω σαν το σπίτι μου, οπότε αισθάνομαι πολύ ευπρόσδεκτος στην Ελλάδα.

Υπέγραψα στη Barcelona όταν ήμουν 16 ετών. Εκεί έπαιξα για την ομάδα των νέων, που ουσιαστικά είναι η δεύτερη ομάδα του συλλόγου και συμμετείχα και στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Η καλύτερη εμπειρία στη ζωή μου μέχρι τώρα είναι τη χρονιά που αγωνίστηκα στην Καρδίτσα. Στην Καρδίτσα γινόταν πολύ καλή δουλεία από όλους στην ομάδα και στο τέλος της σεζόν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο και να πάμε την ομάδα στην Α1. Ο Γιάννης (Μπουρούσης) είναι ένας μεγάλος αθλητής ένα σημαντικό «όνομα», όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ. Μας βοήθησε όλους, με όλους τους τρόπους. Το να παίζεις δίπλα του ήταν κάτι ξεχωριστό.

Τα rebound είναι η ειδικότητά μου. Μπαίνω στα παιχνίδια με τη νοοτροπία ότι πρέπει να προσπαθήσω να κυριαρχήσω και στις δύο πλευρές του γηπέδου, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Επίσης η σωματοδομή μου με βοηθάει σε αυτό, οπότε και εγώ το… εκμεταλλεύομαι.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν το σκέφτηκα πολύ, απλά αποδέχτηκα την πρόταση. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδωσαν να καταλάβω ότι έχουν ένα πλάνο, όχι μόνο για την φετινή αγωνιστική σεζόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Θεωρώ τον εαυτό μου φιλόδοξο παίκτη, οπότε θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και γιατί όχι και την άνοδο. Επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα, πριν ακόμα βρεθώ στην Κρήτη. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η σεζόν.

Let’s go Anagennisi».