Η Ένωση Ιλίου προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση, καθότι απέκτησε τον Κώστα Σαξιώνη, ο οποίος την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό της ΑΕΚ. Μάλιστα ο 19χρονος άσος είχε ορισμένες συμμετοχές με την “Ένωση” σε Πρωτάθλημα και BCL και πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του Τάκη Πανούλια στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Κώστα Σαξιώνη που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με την  φανέλα της ΑΕΚ και πλέον ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας.

 

Ο 19χρονος γκαρντ που είχε συμμετοχές με την Ανδρική ομάδα της ΑΕΚ πέρυσι στην Basketball League και το Basketball Champions League, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας στην φετινή της προσπάθεια στην Β΄Εθνική και να αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο για τον προπονητή μας Τάκη Πανούλια.

Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο του Άρη Πετρούπολης, αλλά κυρίως την Πρόεδρο του κυρία Ελισάβετ Φάσουρα για την καίρια συμβολή της, ώστε ο Κώστας Σαξιώνης να μεταγραφεί στην ομάδα μας.

Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας!